آموزش ثبت سایت در dmoz
حتما تا به حال در اینترنت راه ها و روش های زیادی برای افزایش پیج رنک یک وبگاه در سیستم رتبه سنج گوگل را دیده اید و در این بین حتما اسم dmoz را هم بارها شنیده اید و
از اهمیت آن برای صاحبان وبگاه ها و مخصوصا وبلاگ نویسان برای ثبت وبلاگشان در dmoz.org با خبرید پس اگر شما هم مشتاق ثبت وبگاه خود در dmoz هستید تا انتهای این مطلب را مطالعه نمایید.
dmoz.org چبست ؟
dmoz.org یکی از دایرکتوری ها آزاد یا به اصطلاح خودمان از لینکدونی های بسیار معروف هست که کاربران برای ثبت وبگاهشان در آن سر و کله می شکنن !
علاوه بر اینکه بعد از ثبت وبگاه و یا وبلاگتان دراین دایرکتوری بسیاری از موتورهای جستجو به سمت شما هجوم می آورند در رتبه وبگاه شما هم تاثیر زیادی خواهد داشت.
چگونگی ثبت آدرس وبگاه خود در dmoz.org :
ابتدا اینجا رو کلیک کنید . پس از ورود زبانی را که از آن برای انتشار مطالب خود در وبگاهتان استفاده میکنید را انتخاب نمایید (مثلا Persian ) سپس موضوعی را که وبگاه شما با آن مرتبت است را انتخاب کنید (مثلا رایانه) و سپس زیر شاخه ای را که به موضوع وبگاه شما نزدیکتر است را انتخاب نمایید پس از انجام این کار بر روی گزینه پیشنهاد آدرس کلیک کنید حال وارد مرحله اصلی میشوید و باید توضیحاتی پیرامون مطالب وبگاه خود ارائه دهید.البته بهتر است برای انتخاب توضیحی که در مورد وبگاه خود میدهید، وقت بیشتری صرف کنید. با این حال ممکن است در انتها وبگاه شما اصلاً در فهرست قرار نگیرد! واقعاً چرا؟
باید این مسئله را به یاد داشته باشید که ویراستارهای وبگاه DMOZ، افرادی هستند که داوطلبانه و به صورت پارهوقت این کار را انجام میدهند و برنامه شخصی خود را دارند. تنها راه این است که مانند افراد دیگر بسیار صبور باشید.
زمانی که موضوع و شاخه مورد نظر خود را در DMOZ انتخاب کردید، در صفحه پیشنهاد وبگاه و قسمتهای تعیین شده، نام، آدرس (URL) و توضیحات وبگاه خود را وارد نمایید. باید توجه داشت که URL شما به یک پسوند مناسب مانند Com. ختم شده باشد. در غیر این صورت، آدرسهایی که خود زیرمجموعه یک URL بزرگتر باشند ( مانند amazon.com/books ) مورد تأیید قرار نمیگیرند.
علاوه بر اینها موارد زیر را نیز مدنظر قرار دهید:
۱) در توضیحات وبگاه خود باید از به کار بردن جملات تبلیغاتی مانند <بهترین وبگاه برای …> یا <بزرگترین فروشنده …> پرهیز کنید.
۲) در مورد انتخاب شاخه باید به کشور و زبان انتخابی دقت کنید. به عنوان مثال، اگر مطالب وبگاه ما به زبان فارسی است، باید وارد فهرست فارسی شوید.
۳) باید دقت داشته باشید که اطلاعات تماس وبگاه (شماره تلفن، آدرس پستی و …) کامل باشد؛ وبگاههای بینام و نشان مورد تأیید قرار نمیگیرند.
۴) هیچگاه سعی نکنید وبگاه خود را در چند شاخه و موضوع پیشنهاد دهید. خطر این شیوه بسیار زیاد است. چون ممکن است گوگل شما را به عنوان یک spammer (فرستنده هرزنامه) فرض کند و آدرس شما را اآموزش ثبت سایت در dmozز فهرست وبگاهها حذف کند.